Vyhledávání


Kontakt

Slender Life Studio
Nám. T. Bati 424
Sezimovo Ústí 2
39102
budova Hochtief, a.s.

606 706 454
777 930 611

E-mail: obuvberuska@seznam.cz

Proč jít do toho ?

25.06.2011 15:16

 1.      Na cvičení se musíte ve většině zařízení objednat a přizpůsobit svůj čas. U nás se objednáte na každých 15 minut v hodině. Nemusíte proto utíkat z práce, abyste stihla cvičení v 17.00. V klidu se objednáte na 17.15, 30 nebo 45! Pokud i váš čas jsou peníze, pak rozhodně ušetříte.

2.      V průběhu cvičení musíte dělat jedinou věc: počítat. Každých deset sekund stáhnete určené svalové partie a držíte je stažené. Dalších deset zase povolíte a uvolníte. Deset sekund odhadnete právě s pomocí počítání. Jinak, ale nemusíte myslet vůbec na nic – žádná choreografie, žádné starosti.

3.      Vládne tu řád : na každém stole strávíte přesně deset minut – čas za vás hlídáme. Pořadí stolů je předem pevně stanoveno.4.      Nemusíte s sebou celý den tahat sportovní tašku větší než vy sama. Všechno, co potřebujete : pohodlné triko a legíny, teplé ponožky a ručník, na nějž si lehnete. To je vše !

5.      Poslední stůl (Vibrator table) je čistě relaxační. Tady už jen ležíte a po vší „té námaze“ se necháte lehce natřásat a naklepávat. Stůl povzbudí a zlepší váš krevní oběh, pomůže zmírnit celulitidu a uvolnit přebytečnou vodu a toxické látky.

6.      Vaše svaly se nenamůžou. Z toho vyplývá : příští ráno se nebudete zvedat z postele pomocí jeřábu a zatínat zuby při sebenepatrnějším pohybu. A do práce nebudete muset oklikou, jen abyste se vyhnula všem schodištím, která vám po jiných sportech působí nesnesitelnou bolest.

7.      Při cvičení se neunavíte ani nezpotíte. Toto zdánlivé málo znamená mnoho : po hodině nemusíte do sprchy , účes ani líčení nevezme za své.

8.      Cenově je cvičení zhruba na úrovni jiných pohybových aktivit, například aerobiku.

 

 

Maximálně si zpevníte a zeštíhlíte postavu. Budete zdravé a budete se cítit fit. Co si přát víc?